Hem / Färg / Hjälpverktyg / Fasadhjälpen

Fasadhjälpen

 

Tjänsten som hjälper dig att lyckas – oavsett fasad

Kunskap ger trygghet
Ibland är det skönt med lite experthjälp. Med Fasadhjälpen kommer en specialist hem till dig och besiktigar din fasad innan du ska måla om. Du får sedan en tydlig åtgärdsplan med hand-fasta tips kring hur och med vilka produkter du ska måla om för bästa resultat.
Vi hjälper dig helt enkelt att lyckas – oavsett fasad och projekt.

Våra experter har en gedigen teknisk utbildning och även god kännedom om rengöring, penslar och andra produkter som underlättar målningsarbetet. Allt för att du som kund ska kunna känna dig trygg innan du påbörjar ditt projekt.

Lär dig ta hand om fasaden

Fasadhjälpen kan användas i flera olika situationer, men vanligaste är att boka in tjänsten innan du ska måla om ditt hus utvändigt. Då gör vår ”färgdoktor” en grundlig undersökning för att fastställa fasadens skick och status. Därefter får du en rekommendation kring hur och med vilka produkter du ska måla om för bästa resultat. Tjänsten är så klart till stor nytta även i andra utomhusprojekt, exempelvis ommålning av plank, garage eller staket.

Rekommenderat pris 850 SEK/tillfälle

Boka Fasadhjälpen

Färganalys ger optimalt resultat

När en fasad ska målas om är det viktigt att bedöma vilken färg fasaden är målad med tidigare. Ibland kan det vara nödvändigt att ta bort den tidigare färgen och då krävs kunskap om hur det ska göras på bästa sätt. Med Fasadhjälpen undersöks fasaden enligt en beprövad analysmetod för att garantera att ommålningen utförs på rätt sätt, med rätt produkter.